Er is nog plaats in BètaPlus!

Net als vorig jaar krijgen leerlingen van 5 en 6 vwo ook dit jaar de mogelijkheid om een (nlt-) module te volgen op de Universiteit Utrecht, in het programma BètaPlus.

BètaPlus maakt dit jaar onderdeel uit van het U-Talentprogramma voor getalenteerde en gemotiveerde leerlingen van de partnerscholen van het JCU. Maar er is ook nog beperkt plek voor deelnemers van andere scholen.

Een mooie kans dus, voor leerlingen die wel wat extra uitdaging kunnen gebruiken, om een kijkje te nemen op de universiteit en les te krijgen in een groep met allemaal gemotiveerde leerlingen. Leerlingen kunnen de module inzetten binnen nlt, maar ook in de vrije ruimte of bijvoorbeeld als voorbereiding op een profielwerkstuk.

Het gaat dit jaar om de modules

  • Complexe stromen (ook wiskunde D)
  • Hart en Vaten
  • Kwantumstructuur van de materie
  • Van HIV tot Aids?

Alle modules vinden plaats in het najaar, op 8 donderdagmiddagen te beginnen op 22 november.

Meer informatie vindt u natuurlijk op de website van BètaPlus. Daar staat ook het inschrijfformulier. Leerlingen melden zich aan via school, voor 10 november, maar graag eerder.

Advertenties

Eén reactie to “Er is nog plaats in BètaPlus!”

  1. Boek over vijf jaar nlt-onderwijs « Nieuws van het Junior College Utrecht Says:

    […] In elk hoofdstuk staat een school, module of universiteit centraal en komen wetenschappers, docenten, leerlingen en ontwikkelaars aan het woord. Het vierde hoofdstuk, rond het JCU, gaat over de wisselwerking tussen het JCU-onderwijs en de ontwikkeling van modules, de rol van nlt in de oriëntatie op vervolgopleidingen, en BètaPlus. […]


Reacties zijn gesloten.